میس دانتل

تمامی مطالب این بلاگ اورجینال و نتیجه ی چلانده شدگی اینجانب در مسیر زندگی می باشد

میس دانتل

تمامی مطالب این بلاگ اورجینال و نتیجه ی چلانده شدگی اینجانب در مسیر زندگی می باشد

برنجی که شفته شد

يكشنبه, ۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۰۳ ق.ظ

آب برنج که بیش از حد معمول باشد برنج به جای کته به شفته ای غیر قابل بلع تغییر هویت پیدا می کند،اما قضیه در همین یک خط ختم نمی شود.
برنج ها ناموجودات خاصی هستند ،جامعه ی من برنج هندی و پاکستانی و هیچ منطقه ی جغرافیایی دیگری حالیش نیست !! برنج که شفته شد باید تمامی مدارکت از بیخ به اداره ی پانچ ارسال شود تا به درجه ی عالی بازیافت نایل گردند چرا که اعتبار نهار ظهر از مدرک مهندسی یک سر و گردن بالاتر است.

برنج که شفته بشود یک عده دوره ات می کنند ، دور و نزدیک فامیل را یکایک اعم از مرده تا زنده جلوی چشم مبارکت می آورند که "بلی"دختر خاله کوکب با هفت سال سن مرصع پلویی می پزد که بیاو و ببین،تا آن سر شهر ملت کارشان را رها می کنند و آب لب و لوچیشان را هوووش می کشند ، آن وقت تویی که هم قد و قواره هایت دو تا بزغاله پس انداخته اند برنج عظیم الشان ایرانی تبار را به خمیر نان بربری مبدل کرده ای.

خلاصه، خانومی که شما باشی :
برنج ها هر چه مدارج عالی تری روی کیسه ی دمده شده ی شکمشان حک شده باشد سر و کله زدن با آن ها ریسک پذیر تر خواهد بود.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۱۱/۰۴
باران طلایی

نظرات  (۱)

۰۴ بهمن ۹۴ ، ۲۲:۳۳ مجتبی آستانه
مگه ما مردا دل آشپزی نداریم؟؟ چرا خانم ها؟؟
اصا گفتین خانمی که شما باشین خیلی بهم برخورد که چرا این پست رو خوندمو اصا مخاطبش نبودم خخخخ
بعدشم بیخودی گردن برنج بدبخت نندازین!
خیلی بده که یه بار غذای یه نفر خراب بشه ازش حمایت نکنیم. مگه اینکه از سر بی دقتی و حواس پرتی مثلا تلویزیون و اینترنت باشه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">